P.M.-BYG APS

Opbygning af træterrasse skræddersyet dine drømme

Byg en træterrasse sammen med os

Drømmer du om en ny træterrasse, der skaber de skønneste rammer om et hyggeligt udeliv med højt til loftet med masser af frisk luft? Så kan P.M.-Byg hjælpe dig med opbygning af din træterrasse. Vi bygger træterrasser, terrasser i komposit og overdækkede terrasser i Silkeborg, Skanderborg, Galten og resten af Østjylland, og vi glæder os til også at indfri dine terrassedrømme!

Skab et ekstra rum med en overdækket træterrasse

Med en overdækket terrasse får du en tilbygning til hus og terrasse, der føles både som et ekstra inde- og uderum. Vi står klar til at udføre opgaven, hvad enten du ønsker at overdække din allerede eksisterende terrasse eller skal have bygget en ny overdækket terrasse.

Ved at vælge en overdækket terrasse skaber du de bedste betingelser for at bruge en masse timer ude på terrassen, fordi den dels skærmer for solen, når den er for skarp, dels giver ly for duggen, når aftenen falder på, og dels holder terrassen tør, når der kommer sommerbyger. Er du i tvivl om, hvorvidt du skal vælge en terrasse med overdækning eller ej, så hold dig ikke tilbage med at spørge – vi deler med glæde ud af vores ekspertise.

Vi tilbyder rådgivning om din nye terrasse

Der er mange valg at tage stilling til, når det kommer til opbygning af træterrasse. Det drejer sig om alt fra størrelsen på terrassen og placeringen i haven til design, materialevalg og farve. Vi sætter en ære i at tilbyde fyldestgørende rådgivning om fordele og ulemper ved de forskellige løsninger, og vi gør meget ud af at forstå dine ønsker, så du ender med den helt rette terrasse, der passer bedst til netop dit hjem og din have.

Få en skarp pris på opbygning af træterrasse

Hvis du skal have bygget en terrasse i Østjylland, så står vi klar til at tilbyde vores ekspertise. Hvis du har spørgsmål til vores priser, har brug for rådgivning eller ønsker et uforpligtende tilbud på opbygning af træterrasse, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon: 60 14 95 75 eller mail: PMbyg@outlook.dk.

Ønsker du at høre nærmere, eller få et uforpligtende tilbud?

Vi giver naturligvis et helt uforpligtende tilbud på dit projekt, hvor vi tager højde for dine ønsker.


Kontakt os i dag for at høre mere.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal udfyldes.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Uanset hvilket projekt du har i tankerne, kan du stole på vores ekspertise, pålidelighed og dedikation til kvalitet. Vi vil arbejde tæt sammen med dig for at forstå dine behov, levere skræddersyede løsninger og sikre, at resultatet lever op til dine forventninger.

Følg med på Facebook

Følg os og få større indbik i vores hverdag og meget mere.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

P.M.-byg ApS

Labingvej 6, 8462 Harlev J

Klik her for rutevejledning

CVR: 40211977

Kontaktoplysninger

Telefon: 60 14 95 75

E-mail: pmbyg@outlook.dk 

Læs Cookiedeklaration her

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket