P.M.-BYG APS

Renovering af hus – gør dit hjem til dit drømmehjem

Husrenovering tilpasset dine behov

Har du nogensinde stået i dit hjem og tænkt, hvor skønt det ville være med en modernisering? Måske et nyt udtryk, flere kvadratmeter, eller blot et mere funktionelt design? Renovering af hus kan bringe nyt liv til det hjem, du har boet i, i årevis samtidig med, at husets værdi øges. Der er derfor god grund til at overveje en husrenovering, og hos P.M.-Byg er vi klar til at hjælpe dig med opgaven.

Vi hjælper med renovering af hus ud fra dine behov. Derfor sætter vi os grundigt ind i, hvad du ønsker at få bygget om og renoveret, så vi kan levere et tilfredsstillende resultat. Som lokal tømrer- og murervirksomhed i Skanderborg, Silkeborg, Galten og andre byer i området, kører vi rundt og hjælper vores kunder med at gøre hjem til drømmehjem – og vi er klar til at hjælpe dig.

Din pålidelige partner til renovering af hus

I en branche præget af mange valgmuligheder står kvalitet og troværdighed øverst på manges list, når de skal finde en håndværker til deres husrenovering. Som eksperter inden for tømrer- og murerfaget ved vi, hvad det kræver for at gennemføre en vellykket renovering af hus. Vi kombinerer traditionelt håndværk med moderne teknikker for at sikre et holdbart og smukt resultat.

Dine bekymringer er vigtige for os. Vi forstår, at totalrenovering af hus eller ombygning kan være en stor beslutning. Men med os ved din side får du ikke kun håndværk af høj kvalitet men også gode råd og vejledning løbende, så vi i fællesskab får skabt de resultater, du går og håber på derhjemme.

Tag det næste skridt mod dit drømmehjem nu!

Hvorfor vente? Giv dit hjem den fornyelse, du går og drømmer om. Kontakt os i dag og fortæl os om, hvordan vi kan hjælpe. Når vi kender til dine ønsker og behov, kommer vi gerne med et tilbud og en plan for, hvordan vi vil lave det for dig. Vi ser frem til at hjælpe med renovering af hus hjemme ved dig!

Ønsker du at høre nærmere, eller få et uforpligtende tilbud?

Vi giver naturligvis et helt uforpligtende tilbud på dit projekt, hvor vi tager højde for dine ønsker.


Kontakt os i dag for at høre mere.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal udfyldes.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Uanset hvilket projekt du har i tankerne, kan du stole på vores ekspertise, pålidelighed og dedikation til kvalitet. Vi vil arbejde tæt sammen med dig for at forstå dine behov, levere skræddersyede løsninger og sikre, at resultatet lever op til dine forventninger.

Følg med på Facebook

Følg os og få større indbik i vores hverdag og meget mere.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

P.M.-byg ApS

Labingvej 6, 8462 Harlev J

Klik her for rutevejledning

CVR: 40211977

Kontaktoplysninger

Telefon: 60 14 95 75

E-mail: pmbyg@outlook.dk 

Læs Cookiedeklaration her

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket