P.M.-BYG APS

Udskiftning af vindue med stor ekspertise

Resultater der lever op til dine ønsker

Har du brug for nye vinduer efter mål? Så er vi hos P.M.-Byg den helt rette samarbejdspartner. Vi er eksperter i udskiftning af vinduer, som vi tilbyder for private såvel som erhvervskunder i Skanderborg, Silkeborg, Galten og omegn.

Vi stræber efter at give dig et resultat, som overstiger dine forventninger, samt at kommunikere klart og tydeligt med dig fra start til slut. Vi tror nemlig på, at det giver den bedste oplevelse for dig i sidste ende.

Spar på energien eller luk dagslyset ind

Nye vinduer og døre gør en kæmpe forskel – både i vedligeholdelsen af dit hus, og når det kommer til at spare på energien! Der kan også være rent æstetiske årsager til, at du kunne tænke dig en udskiftning af dine vinduer. Eller måske drømmer du om at få mere dagslys i din bolig med et større vinduesparti? Vi har særligt god erfaring med at montere hele glaspartier og kan give dig vejledning samt inspiration.

Uanset hvad dine ønsker er, så står vi klar til at hjælpe. Vi påtager os gerne udskiftningen af vinduer, hvad enten det gælder et enkelt vindue eller flere. Vi bruger som oftest vinduer og døre af mærkerne Rationel og Outline, men hvis du har andre ønsker, finder vi selvfølgelig ud af det.

Få en pris på udskiftning af vindue allerede i dag

Hvis du vil høre mere om vores priser på udskiftning af vindue eller en dør, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at tage en uforpligtende snak med dig – og når vi ved mere om din opgave, kan vi give dig et skræddersyet tilbud på udskiftning og montering af vinduer! 

Ønsker du at høre nærmere, eller få et uforpligtende tilbud?

Vi giver naturligvis et helt uforpligtende tilbud på dit projekt, hvor vi tager højde for dine ønsker.


Kontakt os i dag for at høre mere.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal udfyldes.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Uanset hvilket projekt du har i tankerne, kan du stole på vores ekspertise, pålidelighed og dedikation til kvalitet. Vi vil arbejde tæt sammen med dig for at forstå dine behov, levere skræddersyede løsninger og sikre, at resultatet lever op til dine forventninger.

Følg med på Facebook

Følg os og få større indbik i vores hverdag og meget mere.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

P.M.-byg ApS

Labingvej 6, 8462 Harlev J

Klik her for rutevejledning

CVR: 40211977

Kontaktoplysninger

Telefon: 60 14 95 75

E-mail: pmbyg@outlook.dk 

Læs Cookiedeklaration her

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket