P.M.-BYG APS

Terrasseoverdækning til nye og eksisterende terrasser

Vi hjælper dig med en terrasse du kan bruge hele året

Har du en dejlig og rummelig terrasse, som du ikke får nok ud af, fordi det danske klima med hyppige regnskyl kommer i vejen? Eller drømmer du om en ny træterrasse, du kan bruge året rundt? Uanset hvilken form for terrasseoverdækning du kunne tænke dig, så hjælper vi ved P.M.-Byg dig gerne. Vi er eksperter i opbygning af træterrasser med overdækning, og vi er derfor klar til at bygge for dig.

Som dit lokale tømrer- og murerfirma kommer vi ud og bygger nye terrasser og overdækninger til eksisterende terrasser for kunder i områderne omkring Galten, Silkeborg og Skanderborg. Drømmer du om en helårsbrugbar terrasse heromkring, så er du kommet til det helt rette sted.

Få mere en bare en overdækket terrasse

Ved at få bygget en terrasseoverdækning, får du en løsning, der giver mere en bare en terrasse. Overdækningen muliggør nemlig ophold herude året rundt, og din overdækkede terrasse bliver herved som et helt nyt rum i dit hjem.

Der findes mange løsninger inden for terrasseoverdækninger, og vi er derfor klar til at hjælpe dig med at finde den rigtige for dig. Vi forstår vigtigheden af kvalitet, holdbarhed og design. Med års erfaring inden for tømrerbranchen sikrer vi, at din terrasseoverdækning matcher både dit hjems arkitektur og udtryk, samtidig med at den indfrier dine behov.

Vores arbejde udføres med stor præcision og kvalitetsmaterialer, hvilket sikrer en langtidsholdbar løsning for dig. Vi forstår betydningen af en solid terrasseoverdækning, som ikke blot ser godt ud, men også holder i mange år.

Kontakt os for et tilbud på en terrasseoverdækning

Skal vi hjælpe dig med en terrasseoverdækning derhjemme? Så kontakt os i dag! Vi hører gerne om dine ønsker til din terrasse, så vi kan komme med en plan for, hvordan vi kan gøre dem til virkelighed, og hvad det kommer til at koste. 

Ønsker du at høre nærmere, eller få et uforpligtende tilbud?

Vi giver naturligvis et helt uforpligtende tilbud på dit projekt, hvor vi tager højde for dine ønsker.


Kontakt os i dag for at høre mere.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal udfyldes.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Uanset hvilket projekt du har i tankerne, kan du stole på vores ekspertise, pålidelighed og dedikation til kvalitet. Vi vil arbejde tæt sammen med dig for at forstå dine behov, levere skræddersyede løsninger og sikre, at resultatet lever op til dine forventninger.

Følg med på Facebook

Følg os og få større indbik i vores hverdag og meget mere.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

P.M.-byg ApS

Labingvej 6, 8462 Harlev J

Klik her for rutevejledning

CVR: 40211977

Kontaktoplysninger

Telefon: 60 14 95 75

E-mail: pmbyg@outlook.dk 

Læs Cookiedeklaration her

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket